logo

Bruiloften Make-up

Weddings

Dankzij jarenlange ervaring en met heel veel bruiloften op haar resume zorgt Judith er voor dat deze belangrijke dag stressvrij verloopt. Ze zorgt ervoor dat u er de hele dag door stralend uitziet.

Beauty & Stageworks biedt een aantal verschillende pakketten aan, voor iedere bruiloft passend. Onze services bestaan onder andere uit bruidsmake-up, haarstyling en spray-tan. U kunt ze los kopen, of ze combineren in een totaalpakket, precies zoals bij u past.

We zijn mobiel, dat betekent dat we naar u toekomen op de dag van de bruiloft. U heeft al genoeg zorgen, de make-up en haarstyling moet daar niet ook toe gaan behoren. Voor we beginnen maken we eerst een afspraak om kennis te maken en om te bepalen wat we precies gaan doen. We testen bijvoorbeeld welke make-up het beste bij u en uw jurk past. Als het nodig is kan Judith de hele dag ter plekke zijn, om bijvoorbeeld

– uw make-up aan te passen;
– speciale avondmake-up aan te brengen.

We kunnen natuurlijk ook de make-up verzorgen van iedereen die dicht bij u staat op de bruiloft, bijvoorbeeld van de bruidsmeisjes, maar ook van uw familie en vrienden.

Beauty and stageworks